Şumudică: Meciul cu Ceahlăul va fi un alt joc pe viață și pe moarte

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marius Șumudică, a declarat că jucătorii săi trebuie să facă uitat rezultatul de la Piteşti şi să câştige meciul din etapa a XXIV-a a Ligii I cu Ceahlăul, care va fi unul pe viaţă şi pe moarte.

20 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Meciul cu Ceahlăul va fi un alt joc pe viață și pe moarte

Şumudică: Meciul cu Ceahlăul va fi un alt joc pe viață și pe moarte (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Trebuie să facem uitat cât mai repede meciul de la Piteşti. Urmează un alt joc pe viaţă şi pe moarte, de 6 puncte, şi vom da totul să câştigăm. Trebuie să fim determinaţi şi concentraţi pentru a termina victorioşi partida de duminică. Mizăm pe sprijinul unui public cât mai numeros, care să ne susţină 90 de minute şi să ne ajute să luăm cele trei puncte. Ne dorim tribune pline, iar spectatorii să creeze aceeaşi atmosferă incredibilă ca la meciul cu Craiova", a spus Șumudică, citat de site-ul oficial al clubului Gloria.

Meciul Gloria Bistriţa - Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a XXIV-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici