Şumudică: Sunt bolnav după fotbal, iar principala mea obsesie este să bat Steaua şi Dinamo

Tehnicianul formaţiei FC Braşov, Marius Şumudică, a acordat un interviu site-ului oficial al grupării ardelene, în care spune că este "bolnav după fotbal" şi principala sa obsesie este să "bată Steaua şi Dinamo".

51 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Sunt bolnav după fotbal, iar principala mea obsesie este să bat Steaua şi Dinamo

Marius Şumudică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt un tip coleric, profesionist în ceea ce face, dar încă lipsit de echilibru. Dacă îmi voi găsi echilibrul şi mă voi comporta ca atare în ceea ce priveşte fenomenul fotbal, la meciuri, antrenamente, conferinţele de presă, cu siguranţă voi deveni unul dintre cei mai buni antrenori din ţară. Cel mai mult la oameni detest ipocrizia şi perversitatea. Îmi place ca atunci când discut cu cineva să spună lucrurilor pe nume cum fac şi eu, nu să umble pe la spate, încercând să-ţi dea în cap. Cel mai mult regret faptul că am reuşit să duc la bun sfârşit contractul cu Rapid, atunci când am fost demis după etapa a 29-a, iar obsesia mea numărul 1 este să bat Steaua şi Dinamo. Nu-mi închipui viaţa fără fotbal. Fotbalul este cel mai frumos lucru pe care mi l-a dat Dumnezeu să-mi câştig existenţa făcând ceea ce-mi place cel mai mult. Meciurile de fotbal şi clipele petrecute cu familia sunt cele mai relaxante. Sunt bolnav după fotbal", a declarat Şumudică.

Şumudică le-a transmis fanilor braşoveni să aibă încredere în el şi în echipă. "Acum sunt concentrat doar la ceea ce se întâmplă la FC Braşov. Este adevărat că am o slăbiciune pentru Rapid, dar acest lucru nu are nimic de a face cu profesionalismul meu. Vreau ca fanii braşoveni să aibă încredere în mine şi le spun că îmi doresc enorm de mult să bat Rapidul, în etapa a 23-a, la Braşov, a subliniat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici