Şumudică: Sunt mulţumit de condiţiile din Antalya, important este să ajungem la vârf de formă

Antrenorul FC Braşov, Marius Şumudică, s-a declarat mulţumit de condiţiile din cantonamentul din Antalya, apreciind că cel mai important lucru este ca echipa să ajungă în vârf de formă în prima etapă.

65 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Sunt mulţumit de condiţiile din Antalya, important este să ajungem la vârf de formă

Marius Şumudică (Imagine: George Filip/Mediafax foto)

"După 10 zile de pregătire la Braşov, am început acest cantonament din Antalya şi pot spune că sunt mulţumit de condiţiile de aici. Avem terenuri bune de pregătire astfel că am toate motivele să fiu mulţumit. Nu va fi uşor în această perioadă pentru că va fi un cantonament lung, însă aveam nevoie de terenuri de iarbă ca să lucrăm cu mingea. Cel mai important lucru este să ajungem în vârf de formă în prima etapă. Au venit cinci jucători noi la echipă şi trebuie să lucrăm la omogenizarea lotului. Eu cred că am luat calitate, şi din punctul ăsta de vedere sunt bucuros", a declarat Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Jucătorii FC Braşov au efectuat luni dimineaţă primul antrenament din cantonamentul din Antalya. Fotbaliştii pregătiţi de Marius Şumudică s-au bucurat de vremea excelentă (15 grade), dar şi de terenul bun. Braşovenii se pregătesc la baza sportivă Papillon Sports Center aflată la 10 kilometri de hotel. Baza sportivă dispune de cinci terenuri de iarbă, iar pe două terenuri alăturate s-au pregătit şi formaţiile din Liga I, Dinamo şi Universitatea Cluj. La primul antrenament, fundaşul Ricardo Machado s-a pregătit separat, portughezul suferind o entorsă la ultimul antrenament de la Braşov. Machado se va pregăti separat timp de cinci zile, apoi va intra în programul normal de pregătire cu echipa.

Mijlocaşul David Distefano, incomplet refăcut după o accidentare mai veche, a efectuat doar pregătirea fizică.

Altfel, Udoji şi Ilijoski se vor alătura ehipei luni seara, în Antalya, cei doi jucători urmând să înceapă de marţi antrenamentele cu echipa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici