Şumudică: Vom merge la Bucureşti pentru a câştiga cele trei puncte

Antrenorul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat joi, că se aşteaptă la un meci dificil cu Sportul Studenţesc, dar că jucătorii săi abordează această partidă cu gândul la victorie.

26 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Vom merge la Bucureşti pentru a câştiga cele trei puncte

Marius Şumudică (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt convins că nu va fi un joc uşor, pentru că vom întâlni o echipă bună, cu jucători de mare valoare ca Varga, Curelea şi Ferfelea. Sportul Studenţesc este o echipă care joacă fiecare meci din acest campionat cu «sabia deasupra capului», iar în prima etapă din acest an au reuşit să câştige la Ceahlăul. Am înţeles că terenul este foarte prost, iar acest lucru este un dezavantaj pentru noi. Noi vom merge la Bucureşti pentru a câştiga cele trei puncte. Eu joc întotdeauna la victorie, iar cu un succes la Sportul ne-ar aduce liniştea necesară pentru următoarele meciuri din acest retur. Va fi un meci de 1X2, iar noi, dacă vrem să demonstrăm că avem o echipă puternică, nu trebuie să pierdem acest joc", a spus Marius Şumudică.

Atacantul Mugurel Buga a declarat că îşi doreşte foarte tare să îl surprindă pe fostul antrenor al celor de la FC Braşov şi să ia cele trei puncte puse în joc: "Ne aşteaptă un meci dificil la Sportul, pe un teren greu. Daniel Isăilă a fost antrenor la FC Brasov, ne cunoaşte foarte bine, dar noi sperăm să-l suprindem şi să câştigăm meciul. Nu am pierdut de mult timp, avem un moral bun şi sperăm să continuăm seria victoriilor. Pronosticul meu pentru meciul de duminică este 2 solist!".

La rândul său, Cristi Munteanu a spus că FC Braşov poate fi dezavantajată de faptul căp antrenorului Sportului cunoaşte gruaprea braşoveană foarte bine.

"Va fi un meci greu la Sportul, dar noi mergem la Bucureşti cu obiectivul declarat să obţinem victoria. Poate fi un avantaj pentru Sportul că Daniel Isăilă ne cunoaşte foarte bine. Dacă noi vom juca cu determinare nu avem cum să nu ieşim invingători. Noi încercăm să câştigăm fiecare meci şi ne dorim să urcăm cât mai mult în clasament".

Pe de altă parte, joi, fotbaliştii echipei FC Braşov au împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor, în Piata Sfatului, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Meciul dintre Sportul Studenţesc şi FC Braşov, din etapa a XX-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici