Suporterii argentinieni s-au luptat cu poliţiştii, după sărbătorirea victoriei de la Cupa Mondială

Suporterii au provocat haos în Argentina după sărbătoarea dedicată echipei naţionale care a câştigat Cupa Mondială de fotbal.

147 afișări
Imaginea articolului Suporterii argentinieni s-au luptat cu poliţiştii, după sărbătorirea victoriei de la Cupa Mondială

Suporterii argentinieni s-au luptat cu poliţiştii, după sărbătorirea victoriei de la Cupa Mondială

Unii fani argentinieni au intrat în conflict cu poliţia pe străzile din Buenos Aires după sărbătorirea victoriei de la Cupa Mondială din Qatar.

Confruntările au început când poliţiştii au încercat să-i convingă pe oameni să coboare din vârful monumentului din centrul oraşului, potrivit presei locale citate de BBC.

Milioane de oameni au participat la parada victoriei din capitală, care a fost oprită după ce doi suporteri au sărit de pe un pod pe autobuzul cu acoperiş deschis care îi transporta pe jucători.

Presa locală a relatat că cel puţin un fan al fotbalului a murit în urma festivităţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici