Suporterii lui Aston Villa vor un meci amical cu Celtic Glasgow pentru Stilian Petrov

Suporterii echipei Aston Villa au solicitat conducerii clubului să perfecteze un meci amical în compania formaţiei scoţiene Celtic Glasgow, în cadrul căreia să-şi arate suportul pentru fotbalistul bulgar Stilian Petrov, care a fost diagnosticat cu leucemie.

104 afișări
Imaginea articolului Suporterii lui Aston Villa vor un meci amical cu Celtic Glasgow pentru Stilian Petrov

Stilian Petrov (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Stilian Petrov a evoluat pentru Celtic Glasgow în perioada 1999-2006, el jucând în peste 225 de meciuri pentru gruparea scoţiană, informează Birmingham Mail. La Aston Villa, Petrov evoluează din 2006.

Stilian Petrov a asistat, sâmbătă, la partida Aston Villa - Chelsea, scor 2-4, la doar 24 de ore după ce a confirmat că suferă de leucemie.

Un moment emoţionant a avut loc în minutul 19 al partidei, când întreg stadionul s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat pe Stilian Petrov. Numărul 19 reprezintă numărul de pe tricou al lui Petrov.

Un gest similar s-a petrecut la partida dintre Celtic Glasgow şi St Johnstone, disputat, duminică, în campionatul scoţian.

Partida dintre cele două echipe ar urma să aibă loc înaintea debutului noului sezon.

Căpitan al echipei Aston Villa, Stilian Petrov, diagnosticat cu leucemie acută, a declarat pentru presa bulgară că acesta este finalul pentru el în ceea ce priveşte fotbalul şi că acum începe lupta pentru viaţa sa. "S-a terminat cu fotbalul, acesta este finalul. Acum încep lupta pentru viaţa mea şi mă voi lupta", a spus Petrov.

Boala a fost descoperită după ce jucătorul în vârstă de 32 de ani a acuzat stări febrile în urma meciului cu Arsenal, care a avut loc săptămâna trecută, şi a efectuat un control medical.

Mijlocaşul Stilian Petrov evoluează din 2006 la Aston Villa, după ce anterior a mai jucat la ŢSKA Sofia şi Celtic Glasgow. El are 105 selecţii pentru naţionala Bulgariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici