Surpriză de proporţii în Cupa României la fotbal. Un portar, aproape de recordul lui Duckadam

  • Echipa de liga a 3-a CSO Filiaşi s-a calificat marţi în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a eliminat în optimi pe FC Hermanstadt, după executarea loviturilor de departajare.
  • Portarul Florin Şerban a apărat trei lovituri de departajare.
  • Helmuth Duckadam a apărat 4 penalty-uri, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, intrând în Cartea Recordurilor cu această performanţă.
994 afișări
Imaginea articolului Surpriză de proporţii în Cupa României la fotbal. Un portar, aproape de recordul lui Duckadam

Surpriză de proporţii în Cupa României la fotbal. Un portar, eroul partidei

După 90 de minute, cele două echipe erau la egalitate, 1-1.

Sibienii au deschis scorul cu golul marcat de Sântean, încă din minutul 3. Gazdele au egalat, puţin înainte de pauză, prin Rogoveanu, în minutul 44.

În prima repriză de prelungiri, Popescu a pus din nou echipa oaspete în avantaj, în minutul 107, dar Filiaşi a egalat în minutul 118, prin Creţu.

Loviturile de departajare i-au avut în prim plan pe portarii Florin Şerban şi Vlad Muţiu, fiecare apărând câte două execuţii, la capătul primei serii de câte 5.

Şerban a mai respins o lovitură, cea de a şasea a oaspeţilor, în timp ce gazdele au marcat ultima lovitură, prin Andrei Şerban, calificând astfel echipa de liga a 3-a în sferturile de finală ale competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici