Suspecţii în cazul uciderii lui Cozma au fost identificaţi

Comisarul şef Ioan Bentze, care se ocupă de cazul uciderii handbalistului Marian Cozma din partea României, a declarat că cei doi suspecţi anunţaţi de poliţia ungară au fost identificaţi, informează www.prosport.ro.

18 afișări
Imaginea articolului Suspecţii în cazul uciderii lui Cozma au fost identificaţi

Suspecţii în cazul uciderii lui Cozma au fost identificaţi (Imagine: kuruc.info)

"Ni s-au dat fotografiile celor doi suspecţi, Rafael Şandor şi Ivan Sztojka. Nu sunt de găsit şi bănuim că s-ar îndrepta către România sau Serbia. Ambii sunt cetăţeni maghiari", a spus Ioan Bentze la Gsp TV.

Poliţia ungară a anunţat, duminică seară, că derulează cercetări pentru a găsi doi suspecţi în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, care a decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliţia a precizat că suspecţii sunt doi bărbaţi, unul cu înălţimea de aproximativ 1,70 metri, cu constituţie atletică şi păr închis la culoare, şi celălalt de 1,65 - 1,70 metri înălţime, atletic şi ras în cap.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, sâmbătă noapte, la un restaurant din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic.

Conform presei locale, handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Coechipierii săi au fost transportaţi la spital, cu răni serioase, tot prin înjunghiere.

Marian Cozma, care a participat cu naţionala României la Campionatul Mondial din Croaţia, a debutat în reprezentativă în 2002, într-un meci împotriva Belarus.

Înainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucureşti.

Citeşte şi:

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Preşedintele Veszprem: Se pare că Marian Cozma a fost confundat

Lumea sportivă în stare de şoc după decesul lui Marian Cozma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici