Suspendat 8 luni din cauza pariurilor, Ivan Toney e liber să revină în teren pentru Brentford

Atacantul lui Brentford, englezul Ivan Toney, a declarat că se simte liber după ce şi-a încheiat suspendarea de opt luni din fotbal. Toney, în vârstă de 27 de ani, poate acum să joace pentru Bees după o suspendare pentru încălcarea regulilor de joc ale Football Association.

87 afișări
Imaginea articolului Suspendat 8 luni din cauza pariurilor, Ivan Toney e liber să revină în teren pentru Brentford

Suspendat 8 luni din cauza pariurilor, Ivan Toney e liber să revină în teren pentru Brentford

Atacantul a marcat 32 de goluri în 64 de meciuri din Premier League de când s-a alăturat echipei Brentford în 2020 şi este nerăbdător să îşi completeze performanţa în acest sezon.

"Se simte ca şi cum am pierdut conexiunea wi-fi, dar sunt din nou conectat şi reîncărcat", a declarat Toney pentru Sky Sports.

"Mă simt ca un om liber. Mă simt ca şi cum o greutate a fost ridicată de pe umerii mei. Am o ţintă de câte goluri vreau să primesc", a adăugat el.

Toney nu a mai jucat un meci competiţional din 6 mai 2023, ispăşind o interdicţie de opt luni pentru 232 de încălcări ale regulilor de pariuri ale Federaţiei de Fotbal Engleze.

El a fost autorizat să revină la antrenamente cu Brentford în septembrie, a avut interdicţie să joace până la 17 ianuarie.

Toney şi-a marcat revenirea miercuri dimineaţă cu o postare pe reţelele de socializare spunând că este "liber".

Toney, de al cărui transfer s-au arătat interesate Arsenal şi Chelsea, ar putea juca sâmbătă, când Brentford se va confrunta cu Nottingham Forest în Premier League.

În perioada premergătoare revenirii sale în competiţie, Toney a marcat un hat-trick pentru echipa B a lui Brentford într-un amical cu uşile închise împotriva echipei Under-23 a lui Southampton, iar sâmbăta trecută a marcat un penalty în stil Panenka într-un amical împotriva echipei daneze Brondby.

"M-am antrenat bine şi am jucat bine în spatele uşilor închise. Nu am nimic de demonstrat nimănui în afară de mine însumi. Vreau să arăt că pot să o fac", a declarat atacantul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici