Sute de români au participat la crosul "Bucureşti Aleargă", organizat de ProSport

Sute de români au participat în această dimineaţă la crosul "Bucureşti Aleargă", organizat de ProSport, cu sprijinul Nike, Borsec şi al Primăriei Capitalei.

191 afișări
Imaginea articolului Sute de români au participat la crosul "Bucureşti Aleargă", organizat de ProSport

Sute de români au participat la crosul "Bucureşti Aleargă", organizat de ProSport (Imagine: Bogdan Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

Bucureşteni de toate vârstele au alergat cot la cot cu jurnaliştii ProSport, dar şi cu Andreea Răducanu, Monica Roşu, Ioan Vieru, Ionela Ţârlea, Marian Rada şi alţi atleţi români, cu multe medalii în palmares.

Startul s-a dat la ora 11:00, în piaţa Charles de Gaulle, iar la final toţi concurenţii au fost premiaţi de sponsorii crosului.

Vezi imagini de la crosul "Bucureşti Aleargă" pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici