Tadici cere scuze pentru comportamentul anumitor suporteri

Preşedintele sârb Boris Tadici a declarat, sâmbătă seară, după meciul România - Serbia, scor 2-3, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, că îşi cere scuze pentru comportamentul anumitor suporteri ai echipei oaspete.

19 afișări
Imaginea articolului Tadici cere scuze pentru comportamentul anumitor suporteri

Tadici cere scuze pentru comportamentul anumitor suporteri (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Mult mai importantă este criza financiară care ne afectează pe noi toţi. Felictări, a fost un meci corect şi scuzele mele pentru comportamentul anumitor suporteri", a declarat Tadici.

Tadici a asistat la meciul de la Constanţa alături de preşedintele României, Traian Băsescu.

În minutul 20, imediat după ce Milan Jovanovici a marcat pentru Serbia, fanii sârbi aflaţi la peluza I au aprins circa zece torţe, pe care le-au aruncat pe teren. Forţele de ordine au încercat să le ia torţele, însă fanii sârbi au început să arunce cu scaune în direcţia acestora. Suporterii au aruncat cu torţe şi după înscrierea golului doi al sârbilor.

Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, Sorin Mustăţea, a declarat că niciun suporter sârb nu a fost arestat în urma incidentelor ce au avut loc. Sorin Mustăţea a precizat că este obligaţia firmei de pază să facă controalele de rigoare la intrarea pe stadion pentru a nu permite suporterilor accesul în stadion cu torţe sau fumigene. El a menţionat că Jandarmeria intervine doar pentru a fi sigură că evenimentul se desfăşoară în condiţii normale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici