Taher a reînfiinţat echipa Electroputere Craiova

Omul de afaceri Fathi Taher a declarat, miercuri, că a reînfiinţat formaţia de fotbal Electroputere Craiova care va fi condusă din vară de preşedintele Marcel Iancu şi antrenată de Marian Bondrea.

141 afișări
Imaginea articolului Taher a reînfiinţat echipa Electroputere Craiova

Taher a reînfiinţat echipa Electroputere Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit aici pentru că am reînfiinţat echipa de fotbal Electroputere Craiova. Preşedintele va fi Marcel Iancu, iar antrenor, din vară, Marian Bondrea. Să vedem în ce ligă vom găsi loc, ea nu va fi echipa satelit nici a lui Rapid, nici a Craiovei, nu va avea legătură cu nimeni. Nu vreau să se creadă că Electroputere va fi o concurentă pentru Universitatea. Cred că Universitatea va rămâne echipa de suflet a craiovenilor. Aş dori o colaborare cu patronul Mititelu şi nu cu cei din Bucureşti", a spus Taher.

Omul de afaceri iordanian a precizat că oferta pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la clubul Rapid a rămas valabilă.

"George Copos are banii în cont. Nu sunt 40 de milioane aşa cum s-a vehiculat. Banii sunt în cont, dacă semnează va intra în posesia banilor. Acum totul depinde de el. Duminică voi fi suporterul echipei Rapid în meciul cu Craiova, chiar dacă aici voi avea o afacere importantă", a precizat Taher.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, că niciunul dintre acţionarii grupării "alb-vişinii" nu a semnat vreun act cu omul de afaceri Fathi Taher, care şi-a exprimat intenţia de prelua clubul giuleştean.

"Niciunul dintre acţionarii Rapidului nu a semnat niciun act cu domnul Taher. Mă bucur că marele industriaş Fathi Taher e interesat, dar nu am semnat absolut nimic. Astăzi n-am discutat cu Taher. Nu ştiu ce o să fie mâine, dar azi nu am semnat nimic. Nu avem niciun contract. Sunt, totuşi, surprins de poziţia dânsului şi de dragostea lui pentru clubul Rapid", a punctat Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici