Tall va fi împrumutat la Steaua pentru trei luni

Fundaşul central senegalez Gora Tall, legitimat la formaţia cipriotă APOP Kinyras Peyias, va fi transferat la Steaua sub formă de împrumut, pentru trei luni, clubul din Bulevardul Ghencea urmând a avea opţiunea de a-l cumpăra pe acesta cu 250.000 de euro, informează site-ul sigmalive.com

14 afișări
Imaginea articolului Tall va fi împrumutat la Steaua pentru trei luni

Tall va fi împrumutat la Steaua pentru trei luni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Sursa citată menţionează că înţelegerea dintre cele două cluburi, Steaua şi APOP Kinyras Peyias, este ca şi realizată, preşedintele grupării româneşti, Valeriu Argăseală, urmând să sosească miercuri în Cipru pentru a perfecta transferul.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, în mai multe rânduri, că a realizat transferul lui Gora Tall, el menţionând că şi fundaşul Stelios Parpas, de la AEL Limassol, va ajunge la echipa "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici