Tamaş a suferit o ruptură şi va lipsi o lungă perioadă de pe gazon

Fundaşul Gabriel Tamaş a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, în meciul Watford - Bournemouth, astfel că internaţionalul român va sta departe de gazon o lungă perioadă, a anunţat, joi, site-ul oficial al clubului Watford.

80 afișări
Imaginea articolului Tamaş a suferit o ruptură şi va lipsi o lungă perioadă de pe gazon

Gabriel Tamas (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Diagnosticul a fost acordat după ce Tamaş a fost supus unei investigaţii RMN.

El a ieşit de pe teren accidentat în minutul 32 al meciului Watford-Bournemouth, scor 1-1, care a avut loc duminică, în liga a doua engleză.

Tamaş, 30 de ani, a semnat în vară un contract pe un an cu Watford, echipă la care a evoluat în zece meciuri până în prezent.

Gabriel Tamaş face parte din lista preliminară a stranierilor anunţată de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria şi Finlanda, din preliminariile Euro-2016, însă el nu va putea juca în aceste partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici