Tănase: Wellington a cerut încheierea contractului cu Concordia pentru a se trata în Brazilia

Preşedintele clubului Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că atacantul Wellington Carlos da Silva a solicitat conducerii încheierea anticipată a contractului său, scandent la 30 iunie, pentru a se trata la o clinică din Brazilia.

81 afișări
Imaginea articolului Tănase: Wellington a cerut încheierea contractului cu Concordia pentru a se trata în Brazilia

Tănase: Wellington a cerut încheierea contractului cu Concordia pentru a se trata în Brazilia (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Pe Wellington nu l-am dat afară, nu avem nicio problemă cu el. Din contră, noi de opt luni tot îi propunem prelungirea contractului. Dar el ne-a rugat să încheiem anticipat contractul, care expiră la 30 iunie 2015, pentru că oricum este accidentat, are ruptură, şi nu mai poate juca în acest campionat şi vrea să se trateze la o clinică din Brazilia. El ne-a rugat să îi plătim ce mai este de plătit, să încheiem documentele, pentru că are contract de muncă legal, ca să poată să plece. El a semnat rezilierea ca să poată să plece, dar noi nu am semnat-o. Însă suntem de acord să meargă şi să se trateze decât să stea în România degeaba", a spus Tănase.

Wellington doreşte să meargă în Brazilia şi pentru că soţia sa este însărcinată, a explicat oficialul grupării ilfovene. "Pentru băiat este şi o chestiune familială, soţia este în Brazilia şi este însărcinată şi el vrea să fie lângă familia lui, e normal. Noi îl înţelegem. După ce se va reface după accidentare, el ne-a promis că va cântări serios propunerea noastră de prelungire a contractului", a mai spus Cristian Tănase, pentru MEDIAFAX.

În vârstă de 27 de ani, Wellington Carlos da Silva evoluează la Concordia Chiajna din 1 iulie 2012. În cariera sa, atacantul a mai evoluat doar la o singură echipă, Sertaozinho FC din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici