Tatăl fotbalistului John Terry (Chelsea), acuzat de trafic de cocaină

Tatăl fotbalistului John Terry, fostul căpitan al naţionalei Angliei care evoluează la echipa Chelsea, a fost pus sub acuzare pentru trafic cu cocaină, au anunţat, sâmbătă, poliţia şi mass-media britanică.

17 afișări
Imaginea articolului Tatăl fotbalistului John Terry (Chelsea), acuzat de trafic de cocaină

John Terry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ted Terry, în vârstă de 55 de ani, va apărea în faţa instanţei luna viitoare, ceea ce se adaugă problemelor din viaţa personală ale fiului său în ultimele săptămâni.

Aşa cum se obişnuieşte, poliţia din Essex (estul Angliei) nu a confirmat în mod direct punerea sub acuzare a lui Ted Terry, dar, atunci când a fost interogată cu privire la acest caz, a transmis un comunicat.

"Un om de 55 de ani din Chafford Hundred a fost acuzat de furnizarea de cocaină (...) şi eliberat pe cauţiune înainte de apariţia în faţa instanţei la13 mai, în Basildon", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Acuzat că a avut o aventură extraconjugală cu Vanessa Perroncel, fosta prietenă a coechipierul său de naţională, Wayne Bridge, lui John Terry i-a fost retrasă, în luna februarie, banderola de căpitan al naţionalei Angliei. El rămâne în continuare căpitanul echipei Chelsea şi ar urma să joace cu reprezentativa Angliei la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici