Tecău şi Rojer, calificare în semifinalele de la Washington, după victoria contra fraţilor Bryan

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut, sâmbătă, calificarea în semifinalele turneului ATP de la Washington, după ce au trecut dramatic de fraţii Bryan, Bob şi Mike, scor 7-6 (5), 4-6, 10-8.

388 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, calificare în semifinalele de la Washington, după victoria contra fraţilor Bryan

Tecău şi Rojer, calificare în semifinalele de la Washington, după victoria contra fraţilor Bryan

Cuplul româno-olandez a avut parte de o partidă foarte dificilă contra americanilor, foşti lideri mondiali în ierarhia de dublu. În primul set, cele două cupluri şi-au realizat serviciul cu brio, existând o singură şansă de break, în favoarea americanilor, ratată însă. În tie-break, diferenţa a fost făcută la chiar ultimul punct, Tecău şi Rojer adjudecându-şi primul act.

În setul secund, Bob şi Mike Bryan au realizat break-ul la 3-3 şi au trimis meciul în super tie-break. Tecău şi Rojer au început mai slab, fiind conduşi cu 0-3, însă s-au redresat şi au reuşit să câştige, 10-8, partida încheindu-se după o oră şi 40 de minute.

În semifinalele de la Washingotn, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor înfrunta pe australienii Alex De Minaur şi John Peers. Partida este programată pentru sâmbătă, în jurul orei 20:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici