Tecău şi Rojer, învinşi în primul meci de la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 3-6, 12-10, de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3, în primul meci al Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra.

109 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, învinşi în primul meci de la Turneul Campionilor

Tecău şi Rojer, învinşi în primul meci de la Turneul Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce au fost conduşi cu 4-0 şi 5-1 în super tie-break, Tecău şi Rojer au avut o minge de meci, la scorul de 10-9, ratată însă. Peya şi Soares au câştigat trei mingi la rând şi s-au impus după o partidă spectaculoasă, care a durat o oră şi 27 de minute.

În al doilea meci al grupei se vor întâlni, tot luni, fraţii Bob şi Mike Bryan (SUA), principalii favoriţi, şi echipa formată din suedezul Robert Lindstedt şi polonezul Lukasz Kubot, cap de serie numărul 8.

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer. În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind eliminaţi de fiecare dată din faza grupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici