Tenismanul german Tommy Haas a contractat virusul AH1N1

Jucătorul german de tenis Tommy Haas, numărul 17 mondial, a anunţat, marţi, că a contractat virusul AH1N1 şi că speră să-şi poată relua "uşor" antrenamentele, informează cotidianul Bild.

16 afișări
Imaginea articolului Tenismanul german Tommy Haas a contractat virusul AH1N1

Tenismanul german Tommy Haas a contractat virusul AH1N1 (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"A început săptămâna trecută la turneul de la Stockholm. Am avut dureri în gât, frisoane noaptea şi febră. Timp de trei zile nu am putut să ies din camera de hotel. Am fost la medic şi testul a fost pozitiv. A fost un şoc pentru mine. Când eşti în formă fizică bună, aşa cum este cazul meu, poţi învinge uşor această gripă", a declarat jucătorul care speră să poată reveni "uşor" la anatrenamente.

Conform institutului Robert Koch, până în prezent, şase persoane au murit în Germania din cauza virusului H1N1 iar alte 30.000 sunt infectate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici