Tenismenul Sam Groth a primit ameninţări cu moartea din partea pariorilor

Jucătorul australian de tenis Sam Groth (29 de ani, 180 ATP) a dezvăluit că el şi familia sa au primit ameninţări cu moartea din partea pariorilor care au pierdut sume importante bani jucând pe meciurile sale, conform The Weekend Australian.

681 afișări
Imaginea articolului Tenismenul Sam Groth a primit ameninţări cu moartea din partea pariorilor

Tenismenul Sam Groth a primit ameninţări cu moartea din partea pariorilor

Groth susţine că i-a informat şi pe oficialii ATP despre ameninţările primite. "Am anunţat ATP referitor la aceste ameninţări. Este inacceptabil. E doar un sport. Atât eu, cât şi familia mea, am primit ameninţări cu moartea. Prietena mea a primit, la rândul ei. Personal, mă pot descurca. Chiar mă amuz pe seama unora dintre ele. Dar atunci familia şi prietena mea primesc ameninţări cu moartea... S-a ajuns prea departe", a spus Groth, citat de The Weekend Australian.

Australianul a mai spus că şi-a sters pagina personală de Facebook, iar agentul său o administrează pe cea de sportiv pentru a evita să mai vadă mesajele negative pe care le primeşte după anumite meciuri.

În vârstă de 29 de ani, Sam Groth este al şaptelea cel ma bine clasat jucător australian din circuitul ATP. În acest an, Groth a câştigat proba de dublu a turneului de la Newport, alături de Chris Guccione.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici