Fotbalistul Roberto Firmino, arestat după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

Fotbalistul brazilian Roberto Firmino, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat după ce a fost prins de poliţiştii englezi când conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, conform site-ului Goal.com.

2686 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Roberto Firmino, arestat după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

Fotbalistul Roberto Firmino, arestat după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

Atacantul lui Liverpool a fost reţinut în noaptea din Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, după meciul cu Everton, câştigat de elevii lui Jurgen Klopp cu 1-0.

Poliţia a confirmat arestarea lui Roberto Firmino prin intermediul unui comunicat oficial. "Poliţia din Merseyside a reţinut şi acuzat un bărbat în vârstă de 25 de ani, după ce maşina acestuia a fost oprită în centrul oraşului Liverpool, la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, 24 decembrie. Roberto Firmino va apărea în faţa magistraţilor Tribunalului din Liverpool pe 31 ianurie 2017", scriu ofiţerii de poliţie.

Citarea tribunalului se suprapune cu meciul pe care Liverpool îl va disputa la aceeaşi dată cu Chelsea Londra, liderul clasamentului din campionatul Angliei. Firmino a fost un jucător-cheie în startul bun de sezon al lui Liverpool, marcând cinci goluri, oferind şi două pase decisive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici