Tiago ar putea fi cedat definitiv Stelei pentru 240.000 de euro

Preşedintele clubului Estrela Amadora, Antonio Oliveira, a declarat că mijlocaşul Tiago Gomes ar putea fi cedat definitiv grupării Steaua Bucureşti în schimbul sumei de 240.000 de euro, informeaza cotidianul portughez Record.

15 afișări
Imaginea articolului Tiago ar putea fi cedat definitiv Stelei pentru 240.000 de euro

Tiago ar putea fi cedat definitiv Stelei pentru 240.000 de euro (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am putea primi 240.000 de euro din vânzarea lui Tiago Gomes la Steaua", a spus oficialul grupării portugheze, club care se confruntă cu mari probleme financiare.

În sezonul trecut, Tiago Gomes a fost împrumutat de Estrela Amadora la Steaua, suma anunţată iniţial de clubul portughez drept opţiune de cumpărare fiind atunci de 700.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici