Tiger Woods, amendat pentru că a scuipat pe terenul de golf - VIDEO

Sportivul american Tiger Woods a fost amendat pentru că a scuipat pe terenul de golf, duminică, în ultimul tur al turneului de la Dubai.

16 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods, amendat pentru că a scuipat pe terenul de golf - VIDEO

Tiger Woods, amendat pentru că a scuipat pe terenul de golf (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Woods a scuipat lângă cea de-a 12-a gaură, ceea ce constituie o încălcare a codului de conduită al circuitului european (EPGA). Un filmuleţ cu acest incident a fost postat şi pe Youtube.

Directorul turneului, Mike Stewart, care a vizionat imaginile, a constatat că fostul număr unu mondial a încălcat regulile. "Drept urmare, Tiger Woods va primi o amendă", se arată într-un comunicat al EPGA, în care nu se menţionează valoarea amenzii.

Woods a încheiat turneul de la Dubai pe locul 20. Competiţia a fost câştigată de spaniolul Alvaro Quiros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici