Tiger Woods şi Lindsey Vonn s-au despărţit

Jucătorul de golf Tiger Woods, în vârstă de 39 de ani, şi schioarea Lindsey Vonn, 30 de ani, s-au despărţit, a anunţat sportiva, pe contul său de Facebook.

479 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods şi Lindsey Vonn s-au despărţit

Tiger Woods şi Lindsey Vonn s-au despărţit (Imagine: Hepta)

"După aproape trei ani împreună, eu şi Tiger am decis să punem capăt relaţiei noastre. Voi preţui totdeauna amintirile pe care le-am creat împreună. Din păcate, amândoi avem programe foarte aglomerate, care ne forţează să petrecem majoritatea timpului departe unul de celălalt. Îl voi admira şi respecta mereu pe Tiger. El şi familia lui frumoasă vor avea mereu un loc special în inima mea", a notat Vonn, informează people.com.

Tiger Woods şi Lindsey Vonn formau un cuplu din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici