Toja şi D. Moreno au jucat pentru Columbia în meciul cu Brazilia

Jucătorii stelişti Juan Carlos Toja şi Dayro Moreno au evoluat în meciul pe care naţionala Columbiei l-a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Brazilia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, zona Americii de Sud, informează presa columbiană.

139 afișări
Imaginea articolului Toja şi D. Moreno au jucat pentru Columbia în meciul cu Brazilia

Jucătorul Juan Carlos Toja (Imagine: Mediafax foto)

În timp ce Juan Carlos Toja a fost integralist, Dayro Moreno a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Darwin Quintero.

Presa columbiană a notat că naţionala Columbiei a făcut cel mai bun meci din actualele preliminarii şi a lăudat evoluţia lui Toja.

În schimb, naţionala Braziliei a fost fluierată chiar pe stadionul Maracana, publicul brazilian cerând demisia selecţionerului Carlos Dunga şi aplaudând acţiunile de joc ale columbienilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici