Tolontan o roagă pe Udrea să facă cercetări, în cazul său, în timpul liber

Redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Gândul, că nu are nicio legătură cu Anuarul Sportiv 2009, iar demersul său jurnalistic nu a fost motivat politic de o ofertă a PSD.

21 afișări
Imaginea articolului Tolontan o roagă pe Udrea să facă cercetări, în cazul său, în timpul liber

Tolontan o roagă pe Udrea să facă cercetări, în cazul său, în timpul liber (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Tolontan susţine că nici soţia sa nu are legătură cu organizarea de evenimente sau cumpărarea de publicitate, întrucât lucrează "la o firmă de audit de media, parte a unei mari reţele internaţionale".

"Audit de media înseamnă cu totul altceva decât cumpărarea de publicitate sau organizarea de evenimente. Lucrează cu firme multinaţionale, nu cu statul. Nu am facut nici eu şi nici altcineva din familie afaceri cu statul", a explicat Cătălin Tolontan.

Citeşte mai multe din explicaţiile lui Cătălin Tolontan pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici