Tom Henning Ovrebo arbitrează meciul Chelsea - FC Barcelona din Liga Campionilor

Arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo va conduce la centru partida Chelsea Londra - FC Barcelona, care va avea loc, miercuri, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, informează site-ul uefa.com.

18 afișări
Imaginea articolului Tom Henning Ovrebo arbitrează meciul Chelsea - FC Barcelona din Liga Campionilor

Tom Henning Ovrebo arbitrează meciul Chelsea Londra - FC Barcelona din Liga Campionilor

Ovrebo va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Geir Age Holen şi Dag-Roger Nebben, în timp ce rezervă va fi Brage Sandmoen.

Delegatul UEFA la această partidă va fi letonul Janis Mezeckis, în timp ce elveţianul Francesco Bianchi este observator de arbitri.

Meciul de miercuri va începe la ora 21.45 şi va transmis de Pro TV. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici