Tottenham îl va lăsa pe Berbatov să plece pentru peste 44 de milioane de euro

Managerul grupării Tottenham, Juande Ramos, a afirmat, joi, că îl va lăsa să plece pe internaţionalul bulgar Dimitar Berbatov dacă pentru serviciile acestuia vor fi plătite peste 44 de milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Tottenham îl va lăsa pe Berbatov să plece pentru peste 44 de milioane de euro

Tottenham îl va lăsa pe Berbatov să plece pentru peste 44 de milioane de euro

"Cred că gruparea care va dori să-l achiziţioneze pe Berbatov va trebui să bată recordul celui mai scump transfer din istoria fotbalului englez. Astăzi, pentru noi, Berbatov valorează mai mult ca acest record", a declarat Ramos.

Andrei Şevcenko, transferat la Chelsea pentru 44 de milioane de euro în vara anului 2006, deţine recordul din fotbalul englez.

"Chiar dacă nu dorim să-l vindem pe Dimitar, toată lumea are un preţ. Este normal ca el să coste atât de mult. dar nu cred că un club va da atâţia bani pe el", a declarat fostul antrenor al echipei FC Sevilla.

Berbatov, în vârstă de 26 de ani, a venit la Tottenham în 2006 de la Bayer Leverkusen poentru 14 milioane de euro. El a marcat opt goluri în Premier League în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici