Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc vineri

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, ediţia 2010-2011, va avea loc vineri, de la ora 15.30, la Casa Fotbalului, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

17 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc vineri

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc vineri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform art. 32, alin. 5.1 şi 6.1. din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, pentru tragerea la sorţi a jocurilor semifinale, echipele calificate sunt repartizate în aceleaşi urne valorice ca şi în fazele anterioare.

Astfel, în urna A vor fi repartizate echipele clasate pe primele şase locuri în Liga I, ediţia 2009-2010, respectiv Steaua şi Dinamo, iar în urna B, celelalte formaţii calificate, respectiv FC Braşov şi Gloria Bistriţa.

Se vor împerechea echipele din urna A cu cele din urna B. Echipa organizatoare a jocului tur pentru fiecare semifinală se va stabili prin tragere la sorţi.

Semifinalele se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur-retur. Dacă, la terminarea celor 90 de minute ale jocului retur, echipele se vor afla la egalitate de puncte şi de golaveraj, golurile marcate în deplasare se vor socoti dublu, fiind declarată învingătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă, procedând astfel, nu se va putea stabili echipa învingătoare, se va trece la disputarea a două reprize de prelungiri, a câte 15 minute, şi, după caz, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.

Partidele din semifinale sunt programate pentru 20 aprilie 2011 (turul) şi 11 mai 2011 (returul).

Finala Cupei României-Timişoreana va avea loc la Braşov, la data de 25 mai 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici