Tragerea la sorţi pentru Europeanul de tenis de masă la juniori are loc joi

Federaţia Română de Tenis de Masă (FRTM) anunţă organizarea tragerii la sorţi pentru Campionatul European de Tenis de Masă STAG, Juniori.

93 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi pentru Europeanul de tenis de masă la juniori are loc joi

Tragerea la sorţi pentru Europeanul de tenis de masă la juniori are loc joi

Evenimentul are loc joi, 14 iunie 2018, de la ora 11.30, în sala de conferinţe a Hotelului Berthelot (adresa: str. General Berthelot, nr. 9, Bucureşti). Participă la tragerea la sorţi următorii oficiali: Richard Scruton, Secretarul General al Federaţiei Europene de Tenis de Masă (ETTU), Sandra Deaton, Preşedinta Comitetului pentru Tineret al ETTU, Dimosthenis Messinis, Manager Competiţie în cadrul ETTU, Igor Heller, Peşedintele Comitetului pentru Clasament al ETTU, Cristinel Romanescu, Preşedintele FRTM, Adriana Zamfir, Secretar General, şi Beatrice Romanescu, Director Competiţie. În urma rezultatelor evenimentului, jucătorii vor afla ce culoar vor avea până în finale: „depinde ce tragere avem” – cum se spune în lumea noastră, a tenisului de masă.
Campionatul European de Tenis de Masă pentru Juniori va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 15-24 iulie 2018. Competiţia va reuni la start peste 1.200 de participanţi din 48 de ţări, printre care se vor număra, desigur, şi juniorii noştri, multipli medaliaţi la Campionatele Europene şi Mondiale din fiecare an: Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Cristian Pletea sau Rareş Şipoş, tineri care continuă lunga şi bogata tradiţie a tenisului de masă românesc.
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici