Tragerea la sorţi pentru optimile LC, la 21 decembrie

Tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor şi şaisprezecimile Cupei UEFA va avea loc la 21 decembrie, la Nyon, în Elveţia, informează site-ul UEFA.

2 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi pentru optimile LC, la 21 decembrie

Tragerea la sorţi pentru optimile LC, la 21 decembrie

Tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor va începe la ora locală 12.00, în timp ce cea pentru Cupa UEFA la ora locală 13.00. Ceremonia va fi condusă de secretarul general al UEFA, David Taylor, şi de directorul pentru competiţii intercluburui, Michele Centenaro.

La tragerea pentru Liga Campionilor, învingătoarele din fiecare grupă se vor întâlni cu ocupantele poziţiilor secunde din alte grupe, acestea urmând să joace primul meci pe teren propriu. Echipele din aceeaşi ţară nu se pot întâlni între ele.

În şaisprezecimile Cupei UEFA se vor întâlni echipele de pe primul loc în grupă cu echipele clasate pe locul trei în alte grupe, în timp ce formaţiile de pe poziţiile secunde vor juca în compania unor formaţii venite din Liga Campionilor. Echipele din aceeaşi ţară nu se pot întâlni între ele.

De asemenea, la 21 decembrie, va avea loc şi tragerea la sorţi pentru optimile Cupei UEFA, urmând că meciurile de unde vor fi desemnate câştigătoarele să fie indicate cu numere de la 1 la 16. Echipele trase primele vor juca meciul tur pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici