Transferul lui Rădoi la Inter este in pericol

Cristian Ledesma de la Lazio ar putea ajunge pe San Siro contra a doar 5 milioane de euro, informează sport.ro

8 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Rădoi la Inter este in pericol

Transferul lui Rădoi la Inter este in pericol (Imagine: Mediafax Foto)

Chiar dacă Gigi Becali a spus ca Rădoi va pleca la Inter in 2-3 zile, jurnalistii italieni cred că suma cerută pe fundaşul român este una de domeniul fantasticului.

Afacerea Ledesma ar fi profitabilă atât pentru Lazio, care într-un an nu ar mai lua nici un ban pe argentinian, cît şi pentru Inter, care s-ar alege repede cu un înlocuitor pentru Vieira si Cambiasso, plus cu un coordonator de joc de care are mare nevoie.

Citeşte mai multe despre posibilul transfer al lui Mirel Rădoi pe www.sport.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici