Trei brigăzi de arbitrii români vor oficia la meciuri din preliminariile cupelor europene

Arbitrul Alexandru Tudor va conduce un meci contând pentru prima manşă a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce Sorin Corpodean şi Alexandru Deaconu vor oficia la două partide din cel de-al doilea tur preliminar al Cupei UEFA.

16 afișări
Imaginea articolului Trei brigăzi de arbitrii români vor oficia la meciuri din preliminariile cupelor europene

Trei brigăzi de arbitrii români vor oficia la meciuri din preliminariile cupelor europene

Alexandru Tudor îi va avea ca asistenţi pe Aurel Oniţă şi Marcel Savaniu pentru meciul care se va disputa pe 12 sau 13 august, UEFA urmând să anunţă partida pe care o va conduce brigada românească cu două zile înaintea disputării ei, informează site-ul FRF.

Sorin Corpodean va fi ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Miklos Nagy la meciul FC WIT Georgia (Georgia) - FK Austria Viena (Austria), în timp ce Alexandru Deaconu îi va avea ca asistenţi pe Nicolae Marodin şi Dorin Mudura la partida KAA Gent (Belgia) - Kalmar FF (Suedia), ambele dispute urmând să se desfăşoare la 14 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici