Trei vedete din NBA, suspecte de gripă porcină

Jucătorii din NBA Lebron James, Darnell Jackson şi Coby Karl, de la Cleveland Cavaliers, sunt suspecţi de gripă porcină, medicii nereuşind să le diagnosticheze încă tipul de gripă de care suferă.

18 afișări
Imaginea articolului Trei vedete din NBA, suspecte de gripă porcină

Trei vedete din NBA, suspecte de gripă porcină (Imagine: Mediafax Foto)

Conform cotidianului Cleveland Plain Dealer, cel mai afectat dintre jucători pare a fi Lebron James, care a fost trimis acasă de la antrenamentul de marţi şi nu a participat nici la meciul din presezon, cu Washington Wizzards (scor 104-109). Nici ceilalţi doi baschetbalişti de la Cleveland Cavaliers, Jackson şi Karl nu au mai fost lăsaţi să intre în contact cu echipa.

Ca o măsură de precauţie, staff-ul medical a decis ca toţi trei să fie testaţi pentru virusul gripal H1N1, iar ceilalţi coechipieri să se spele pe mâini cât mai des şi să evite aglomerările de persoane. "Încă nu se ştie dacă vreunul din cei trei jucători va putea face deplasarea la meciurile din presezon, din San Antonio şi Dallas, de vineri şi sâmbătă", a declarat antrenorul Mike Brown.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici