Trenurile Bucureşti-Constanţa şi retur, suplimentate cu vagoane pentru meciul cu Serbia

CFR Călători va suplimenta cu vagoane trenurile de pe ruta Bucureşti - Constanţa şi retur pentru preluarea suporterilor care merg la meciul echipei naţionale a României cu Serbia, din 28 martie.

650 afișări
Imaginea articolului Trenurile Bucureşti-Constanţa şi retur, suplimentate cu vagoane pentru meciul cu Serbia

Trenurile Bucureşti-Constanţa şi retur, suplimentate cu vagoane pentru meciul cu Serbia

CFR Călători recomandă pentru deplasarea suporterilor trenul Rapid 681 Bucureşti Nord – Constanţa, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 14.00 şi sosire la Constanţa la ora 18.05 şi retur trenul suplimentar Accelerat 13802 Constanţa - Bucureşti Nord, care va circula în data de 28 martie, cu plecare din Constanţa la ora 23.40 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 03.57 (04.57 - ora oficială de vară).

Călătorii care vor cumpăra bilete dus-întors vor beneficia de reducerea de 10 la sută, precizează sursa citată.

România va întâlni Serbia (stadionul "Farul" din Constanţa, 28 martie, de la ora 20.45) şi Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici