Trică: Îmi voi rezilia contractul cu CFR, cred că voi lua o pauză

Mijlocaşul Eugen Trică a declarat, sâmbătă, că îşi va rezilia contractul cu gruparea CFR, fiind nemulţumit de faptul că nu mai este folosit de antrenorul Antonio Conceicao, şi că îşi doreşte o perioadă de pauză, pentru a fi alături de familie.

21 afișări
Imaginea articolului Trică: Îmi voi rezilia contractul cu CFR, cred că voi lua o pauză

Trică: Îmi voi rezilia contractul cu CFR, cred că voi lua o pauză

Trică: Îmi voi rezilia contractul cu CFR, cred că voi lua o pauză (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Este adevărat că urmează să-mi reziliez contractul cu CFR. Este tardiv să spun dacă regret că m-am întors din Cipru. Decizia mea are o mare legătură cu faptul că nu am jucat şi nu am fost reţinut în lot nici pentru meciul cu Steaua, nici pentru cel cu FC Sarajevo (n.r. - din play-off-ul Ligii Europa)", a spus Trică.

Jucătorul echipei CFR a adăugat că a discutat deja cu preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, în vederea unei rezilieri pe cale amiabilă a contractului său, fără a menţiona însă dacă a primit acceptul conducerii grupării.

"Nu ştiu ce voi face în continuare, vreau să mă liniştesc o perioadă şi să rămân alături de familie", a mai spus Trică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici