Trofeul Cupei Mondiale de rugby va fi expus în România

Trofeul Cupei Mondiale de rugby se va afla în România în perioada 17-18 martie, urmând a fi expus la Bucureşti, Buşteni şi Băicoi, unde fanii îl vor putea admira, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby.

110 afișări
Imaginea articolului Trofeul Cupei Mondiale de rugby va fi expus în România

Trofeul Cupei Mondiale de rugby va fi expus în România (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Denumit şi Cupa Webb Ellis, cel mai râvnit trofeu din rugbyul mondial ajunge în România în cadrul unui turneu care traversează 15 ţări al cărui scop este promovarea Cupei Mondiale, competiţie ce se va desfăsura anul acesta în Anglia, între 18 septembrie si 31 octombrie.

Trofeul va fi expus în Bucuresti la Palatul Cantacuzino, la cladirea Parlamentului României, la Casa Presei, la Ambasada Marii Britanii, la Stadionul Naţional Arcul de Triumf, la Colegiul Tehnic Dinicu Golescu, în Buşteni la Castelul Cantacuzino şi în Băicoi la Clubul de Rugby Aurora.

Pe parcursul prezenţei în România, Cupa Webb Ellis va fi însoţită de fosta gimnastă Andreea Răducan, antrenorul de rugby Romeo Gontineac şi fostul jucător irlandez de rugby Ronan O’Gara.

La Cupa Mondială din toamna acestui an participă şi echipa naţională a României alături de alte 19 selecţionate: Japonia, Africa de Sud, Namibia, Argentina, Canada, SUA, Uruguay, Anglia, Franţa, Georgia, Irlanda, Italia, Scoţia, Ţara Galilor, Australia, Fiji, Noua Zeelandă, Samoa şi Tonga.

România face parte din Grupa D, alături de Franţa, Irlanda, Canada şi Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici