Trofeul Cupei Mondiale FIFA a sosit în România

Trofeul Cupei Mondiale FIFA a sosit, marţi seară la Bucureşti în cadrul turneului mondial "Coca Cola World Trophy Tour", acesta urmând să fie expus, joi, cu începere de la ora 9.00, la Sala Palatului.

63 afișări
Imaginea articolului Trofeul Cupei Mondiale FIFA a sosit în România

Trofeul Cupei Mondiale FIFA a sosit în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambasadorul în România al trofeului Cupei Mondiale, fostul internaţional Gheorghe Popescu, s-a arătat emoţionat că poate privi atât de aproape această cupă, însă şi-a arătat regretul că nu îl poate atinge.

"Este o onoare să fiu ambasador al acestui trofeu pe teritoriul ţării noastre. Faptul că mă aflu atât de aproape de trofeul suprem mă face din nou să mă simt fotbalist. Este un moment emoţionant, n-am avut şansa să fiu aproape ca jucător de acest trofeu. Mai bine mai târziu decât niciodată. Mi-ar fi plăcut să îl pot atinge, dar numai campionii mondiali au această ocazie. Am fost foarte aproape în 1994, dar când eşti atât de aproape de acest trofeu superb, simt vibraţia momentelor importante pe care doar o Cupă Mondială le oferă", a spus Popescu, pentru Sport.ro.

Trofeul Cupei Mondiale va fi expus, joi, în intervalul 9.00-21.00 la Sala Palatului, intrarea fiind liberă pentru public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici