Trupul cvintuplului campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio va fi exhumat

Trupul cvintuplului campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio va fi exhumat, în data de 7 august, pentru efectuarea unui test de paternitate, a decis un judecător argentinian.

150 afișări
Imaginea articolului Trupul cvintuplului campion mondial de Formula 1 Juan Manuel Fangio va fi exhumat

Juan Manuel Fangio (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Judecătorul a hotărât ca rămăşiţele pământeşti ale lui Fangio, aflate într-un cimitir din Balcarce, să fie exhumate ca urmare a unui proces intentat de Oscar Cesar Espinosa, care susţine că este fiul campionului de F1, informează mirror.co.uk.

Juan Manuel Fangio, câştigător al Campionatului Mondial de Formula 1 în 1951, 1954, 1955, 1956 şi 1957, a încetat din viaţă în 1995, la vârsta de 84 de ani. Fangio nu a fost căsătorit şi nu a avut descendenţi recunoscuţi, dar a avut o relaţie îndelungată cu mama lui Espinoza, Andrea Berruet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici