ŢSKA Sofia va evita retrogradarea dacă îşi plăteşte datoriile

Campioana Bulgariei, ŢSKA Sofia, privată de Liga Campionilor, îşi va putea apăra titlul naţional dacă îşi rezolvă problema datoriilor până la începutul campionatului, la 4 august, a anunţat, vineri, Federaţia Bulgară de Fotbal.

12 afișări
Imaginea articolului ŢSKA Sofia va evita retrogradarea dacă îşi plăteşte datoriile

ŢSKA Sofia va evita retrogradarea dacă îşi plăteşte datoriile

În caz contrar, clubul va trebui să evolueze în a treia divizie, în sezonul 2008/2009.

Mai mult, federaţia a anunţat că ŢSKA Sofia va trebui să-şi supună conturile unor controale periodice.

În schimb, clubul, de 31 de ori campion al Bulgariei, nu va putea evolua în Liga Campionilor. UEFA i-a retras dreptul de a disputa al treilea tur preliminar din cauza datoriilor şi a impozitelor neplătite în valoare de un milion de euro. Locul său va fi luat de Levski Sofia.

La ŢSKA Sofia este legitimat şi românul Florentin Petre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici