Tudor a arbitrat bolnav de varicelă derby-ul Rapid-CFR

Arbitrul Alexandru Tudor a condus partida Rapid - CFR Cluj fiind bolnav de varicelă, o boală contagioasă, transmisibilă extrem de uşor pe calea aerului, informează Gazeta Sporturilor.

17 afișări
Imaginea articolului Tudor a arbitrat bolnav de varicelă derby-ul Rapid-CFR

Tudor a arbitrat bolnav de varicelă derby-ul Rapid-CFR (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, s-a arătat contrariat de informaţie! "Cum adică să arbitreze un meci de fotbal având varicelă? Mi se pare nu incredibil, ci chiar dubios să se întâmple aşa ceva. De regulă, ai temperatură foarte mare, iar în ultimele zile a fost foarte frig în Bucureşti, deci e o chestiune total inumană", a spus Streinu-Cercel.

Citeşte mai multe pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici