Tur ciclist şi semimaraton, în weekend, la Băneasa

Turul ciclist 4 Pedale pe 20 de kilometri, la care s-au înscris peste 800 de ciclişti, şi cursa RunFest Half Marathon, la care vor participa peste 1.100 de persoane, vor avea loc sâmbătă şi respectiv duminică, în pădurea Băneasa, informează organizatorii.

235 afișări
Imaginea articolului Tur ciclist şi semimaraton, în weekend, la Băneasa

Tur ciclist şi semimaraton, în weekend, la Băneasa (Imagine: Facebook)

Peste 800 de ciclişti si-au rezervat locurile la start la evenimentul 4 Pedale şi vor avea ocazia să îşi demonstreze spiritul de echipă la acest concurs de ştafetă. Fiecare membru al echipei va parcurge traseul de 20 km. Schimbul de ştafetă va avea loc la punctul de start/finish.

La RunFest Half Marathon, peste 1.100 de persoane şi-au anunţat dorinţa de a participa la alergare în natură, având posibilitatea de a alege pentru trei tipuri de curse. Concurenţii cursei de cinci kilometri vor parcurge o singură dată traseul, cursa de 10 kilometri presupune parcurgerea de doua ori a traseului de cinci kilometri, trecând pe la linia de start/finish, iar participantii cursei de 21 kilometri vor parcurge
o singură dată traseul de 21 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici