Turneul campionilor: Jo-Wilfried Tsonga, Tomas Berdych şi Mardy Fish, ultimii jucători calificaţi

Cehul Tomas Berdych, francezul Jo-Wilfried Tsonga şi americanul Mardy Fish sunt ultimii jucători calificaţi la Turneul Campionilor, care va avea loc între 20 şi 27 noiembrie la Londra, cei trei obţinând "biletele" pentru finala sezonului în urma rezultatelor obţinute la Paris Bercy, informează ATP.

93 afișări
Imaginea articolului Turneul campionilor: Jo-Wilfried Tsonga, Tomas Berdych şi Mardy Fish, ultimii jucători calificaţi

Jo-Wilfried Tsonga (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Berdych, Tsonga şi Fish nu îşi mai pot pierde locurile din Top 8 ATP, astfel că se vor alătura celorlalţi cinci tenismeni deja calificaţi în proba de simplu a competiţiei găzduite de O2 Arena: sârbul Novak Djokovici, spaniolii Rafael Nadal şi David Ferrer, englezul David Murray şi elveţianul Roger Federer.

Turneul Campionilor din 20-27 noiembrie reuneşte la Londra cei mai buni opt jucători de simplu şi cele mai bune opt echipe de dublu, în această ultimă probă fiind calificat şi un român, Horia Tecău, care va face pereche cu suedezul Robert Lindstedt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici