Tyler Farrar a câştigat etapa a treia a Turul Franţei

Rutierul american al echipei Garmin, Tyler Farrar, a câştigat, luni, etapa a treia a Turul Franţei, disputată pe distanţa a 198 de kilometri, între localităţile Olonne-sur-Mer şi Redon, iar norvegianul Thor Hushovd şi-a păstrat tricoul galben, de lider al clasamentului general.

101 afișări

Farrar s-a impus la sprint, devansându-i pe francezul Romain Feillu şi pe campionul Spaniei, Jose Joaquin Rojas.

Tyler Farrar, care a câştigat etapa chiar de Ziua Statelor Unite ale Americii, i-a dedicat victoria prietenului său, fostul ciclist belgian Wouter Weylandt, decedat în urma unui accident suferit în etapa a treia a Turului Italiei din acest an.

Principalul favorit la victoria de etapă, britanicul Mark Cavendish, a terminat pe locul cinci.

În clasamentul general, Thor Hushovd este urmat de britanicul David Millar, acelaşi timp, şi de australianul Cadel Evans, la o secundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici