UEFA a demarat proceduri disciplinare împotriva cluburilor Napoli, Arsenal şi Bayern

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) a deschis proceduri discplinare împotriva cluburilor Arsenal Londra şi Bayern Munchen pentru comportamentul fanilor ambelor echipe la meciul de pe Emirates Stadium, din Liga Campionilor, informează Associated Press.

2323 afișări
Imaginea articolului UEFA a demarat proceduri disciplinare împotriva cluburilor Napoli, Arsenal şi Bayern

UEFA a demarat proceduri disciplinare împotriva cluburilor Napoli, Arsenal şi Bayern (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Sancţiunile vin ca urmare a faptului că unul dintre spectatorii prezenţi la meciul din Londra a intrat pe teren în timpul partidei, încheiate cu scorul de 5-1 pentru bavarezi. Cei de la Bayern au fost sanţionaţi pentru că suporterii prezenţi în tribunele stadionului Emirates au aruncat cu diverse obiecte în teren pe toată durata întâlnirii din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Oficialii UEFA vor judeca ambele cazuri pe 23 martie.

Conducătorii forului european au demarat o anchetă şi în cazul suporterilor echipei italiene Napoli pentru o serie de incidente, inclusiv aruncarea cu obiecte în teren, în timpul meciului pierdut marţi, scor 1-3, pe San Paolo, cu Real Madrid. Real şi Bayern au avansat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-au impus la general cu 6-2, respectiv 10-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici