Leo Grozavu şi-a dat demisia de la FC Botoşani/ FRF solicită un punct de vedere oficial în cazul antrenorului Leo Grozavu

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, şi-a anunţat demisia miercuri dimineaţă, în urma incidentului de la Giurgiu, când l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

551 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu şi-a dat demisia de la FC Botoşani/ FRF solicită un punct de vedere oficial în cazul antrenorului Leo Grozavu

Leo Grozavu şi-a dat demisia de la FC Botoşani (Imagine: Cosmin Dan/ Arhiva Mediagax Foto)

„Îmi pare rău că am ţinut prima pagină a ziarelor. Vreau să-mi cer scuze public. În viaţă trebuie să ne asumăm. Vreau să le mulţumesc celor care au fost alături de mine. Au fost şi foarte mulţi care m-au pus la zid, au ridicat piatra şi nu ştiu dacă toţi au un comportament imaculat. Toate lucrurile astea mă vor face mai puternic.

Am avut două nopţi şi o zi, am încercat să judec şi să văd care e cea mai bună decizie. Îmi prezint public demisia. Este un gest de onoare pe care îl fac. Am considerat că este normal să fac acest gest, m-am gîndit foarte bine, nu vreau să afectez imaginea clubului. Caracterul este mai important decât prejudiciile pe plan financiar”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene şi-a cerut oficial scuze şi a precizat că urmează să comunice decizia de a-şi da demisia atât jucătorilor, cât şi conducătorilor clubului: „Ieri dimineaţă (n.r. - marţi dimineaţă) mi-am cerut scuze în faţa lotului şi staff-ului tehnic. Îmi cer scuze tuturor antrenorilor din România cărora le-am creat un prejudiciu de imagine. Regret enorm acest eveniment negativ. Voi prezenta conducerii clubului şi jucătorilor decizia de a demisiona.“

FRF solicită LPF un punct de vedere oficial în cazul antrenorului Leo Grozavu

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a emis, miercuri, un comunicat pe site-ul oficial în care anunţă că va sesiza Comisia de Disciplină în cazul antrenorului Leo Grozavu, care l-a lovit pe fotbalistul Cătălin Golofca, dacă LPF nu va da publicităţii un punct de vedere oficial în acest sens.

Meciul Astra - FC Botoşani, ultimul din sezonul regulat a Ligii 1, a oferit un moment rar întâlnit în fotbal. Antrenorul Leo Grozavu l-a lovit pe fotbalistul Cătălin Golofca cu palma peste faţă, imediat după ce l-a schimbat, pentru că jucătorul de 26 de ani a dat cu tricoul de pământ în momentul când s-a aşezat pe banca de rezerve. Oficialii FRF îşi manifestă dezaprobarea faţă de comportamentul antrenorului şi solicită LPF să ia măsuri.

"Federaţia Română de Fotbal îşi manifestă dezaprobarea faţă de comportamentul antrenorului formaţiei FC Botoşani, domnul Leontin Grozavu, cel care, aşa cum reiese din imaginile surprinse de camerele de filmat, l-a lovit pe jucătorul propriei echipe, Cătălin Golofca, în timpul partidei dintre Astra şi FC Botoşani, disputată luni, 6 martie, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I de fotbal.

Federaţia Română de Fotbal aşteaptă până la finalul zilei de vineri, 10 martie, un punct de vedere oficial în acest caz din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, forul care organizează Liga I.

În cazul în care acest punct de vedere oficial nu va fi făcut public, Federaţia Română de Fotbal, prin secretarul general Radu Vişan, îşi rezervă dreptul de a sesiza Comisia de Disciplină şi Etică", se arată în comunicatul Federaţiei Română de Fotbal, postat pe site-ul oficial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici