UEFA nu va anula cartonaşul roşu primit de Darren Fletcher, de la Manchester United

UEFA a anunţat, miercuri, că nu va anula cartonaşul roşu primit de jucătorul formaţiei Manchester United, Darren Fletcher, în meciul cu Arsenal, de marţi, din semifinalele Ligii Campionilor, astfel că mijlocaşul nu va putea evolua în finala competiţiei, informează AFP.

1 afișare

Mijlocaşul scoţian Darren Fletcher a primit cartonaşul roşu în minutul 74 al partidei cu Arsenal, pentru un fault asupra lui Cesc Fabregas. În consecinţă, el nu va putea evolua în finala de pe 27 mai, de la Roma.

"Un club poate face plângere pentru un cartonaş galben sau roşu, dar regulile noastre prevăd că această plângere poate avea urmări doar dacă arbitrul a acordat greşit cartonaşul unui alt jucător decât cel incriminat", a declarat purtătorul de cuvânt al UEFA.

Echipa engleză Manchester United, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, marţi, pentru al doilea an consecutiv, în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 4-1, formaţia Arsenal Londra, în semifinalele competiţiei. În tur, în urmă cu o săptămână, Manchester s-a impus cu 1-0. În meciul retur, disputat marţi, pe arena din Londra, echipa din Manchester a câştigat, cu scorul de 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici