UEFA răsplăteşte fanii loiali. Va oferi 30.000 de bilete gratuite la finalele competiţiilor europene

UEFA va oferi 30.000 de bilete fanilor echipelor care participă la finalele europene din acest sezon, ca modalitate de a le mulţumi pentru sprijinul acordat în timpul pandemiei COVID-19, a declarat luni preşedintele Aleksander Ceferin.

124 afișări
Imaginea articolului UEFA răsplăteşte fanii loiali. Va oferi 30.000 de bilete gratuite la finalele competiţiilor europene

Finalistele Ligii Campionilor vor primi fiecare câte 5.000 de bilete, iar pentru finala Europa League vor fi distribuite în total 8.000 de bilete. Finalistele Conference League şi ale Ligii Campionilor la fotbal feminin vor avea fiecare câte 3.000 de bilete disponibile.

UEFA a precizat că echipele pot folosi biletele pentru a-i recompensa pe suporterii loiali, dar acestea nu trebuie să fie oferite sponsorilor, partenerilor sau oficialilor clubului.

"Fanii fotbalului sunt sufletul jocului şi ne-am gândit că ar fi o modalitate frumoasă de a recunoaşte dificultăţile prin care au trecut în ultimii doi ani şi modul în care au reuşit totuşi să îşi susţină echipele", a declarat Ceferin, potrivit Reuters.

Pandemia a avut un impact considerabil asupra cluburilor europene, care au pierdut şapte miliarde de euro  pe parcursul a două sezoane din cauza meciurilor care s-au jucat cu uşile închise şi a scăderii veniturilor din transferuri, potrivit unui studiu publicat de UEFA în această lună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici