Uhrin: Faptul că am fost la meciul Stelei este folosit ca un pretext

Antrenorul Dusan Uhrin a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Cehia, că preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a decis să-l demită în urma unor dezacorduri şi nu pentru faptul că a urmărit din tribună meciul Steaua - Unirea Urziceni.

13 afișări
Imaginea articolului Uhrin: Faptul că am fost la meciul Stelei este folosit ca un pretext

Uhrin: Faptul că am fost la meciul Stelei este folosit ca un pretext (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am remuşcări pentru că am fost la meci, e numai un pretext. Nu am primit alte oferte. Este o problemă complexă, în principal un dezacord cu domnul Iancu. Deşi nu s-a semnat încă nimic, voi părăsi echipa în proporţie de 99 la sută", a declarat Uhrin.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, că tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr. va părăsi funcţia de antrenor principal al formaţiei bănăţene, fără a preciza motivul demiterii tehnicianului. "Vom stabili împreună modalitatea de reziliere. Ştie el de ce. Pusesem lucrurile la punct, dar totul s-a schimbat aseară (n.r. - luni seară). Vom căuta un antrenor tot de talia lui, poate chiar mai bun", a spus Iancu, după ce îl confirmase, cu o zi înainte, pe tehncianul ceh în postul de antrenor principal al echipei FC Timişoara.

Citeşte şi:

Iancu: Dusan Uhrin jr pleacă de la FC Timişoara

Uhrin jr.: Aş vrea să continui la FC Timişoara

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici