Uhrin: Lupta pentru titlu este în continuare la fel, chiar dacă FC Vaslui s-a apropiat la un punct

Antrenorul echipei FC Timişoara, Duşan Uhrin, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că situaţia formaţiei sale nu s-a schimbat după prima înfrângere a sezonului şi că "alb-violeţii" trebuie să se concentreze doar la propriile meciuri.

13 afișări
Imaginea articolului Uhrin: Lupta pentru titlu este în continuare la fel, chiar dacă FC Vaslui s-a apropiat la un punct

Uhrin: Lupta pentru titlu este în continuare la fel, chiar dacă FC Vaslui s-a apropiat la un punct (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Lupta pentru titlu este în continuare la fel. Este totuna că Vasluiul s-a apropiat la un punct, noi trebuie să jucăm bine şi să ne vedem de drumul nostru. Accidentările ne-au făcut probleme mari până acum, deoarece nu am putut să pregătim jucătorii sută la sută. Cisovsky a jucat nerefăcut complet la Rapid, de aceea va fi menajat în acest meci", a spus Uhrin.

Tehnicianul ceh consideră că echipa este pregătită pentru meciul de sâmbătă cu FCM Târgu Mureş, partidă înaintea căreia, pentru prima oară după mult timp, nu are jucători suspendaţi şi foarte puţini cu probleme medicale. "Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm, ne-am odihnit în acest repaos de şase zile, am avut ocazia să ne refacem. Trebuie să ne consolidăm poziţia în clasament, din acest motiv suntem obligaţi să câştigăm. Cred că toţi jucătorii vor fi apţi pentru acest meci, poate în afară de Cisovsky şi toţi ne vom pregăti foarte bine. Atmosfera la echipă este normală, ca înaintea fiecărui meci", a adăugat Uhrin.

Partida FC Timişoara - FCM Târgu Mureş, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici